-Fumer dommages à ta sante.
-aimer toi aussi.

Kao da opet pocinje.
I make no apologies for how I chose to repair what you broke.
<3

Counter: 66909

Postovi


05.01.2013.

Ljubav. Ljubav je smisao zivota.

Uvijek sam mislila kako ce svi drugi biti samo jos jedan moj hir, tebi u inat. Godinama su i bili samo jedno poglavlje u nasoj ljubavnoj prici.
A sada, te stranice palim jednu po jednu dok pisem jednu novu knjigu zivota svog.
Jedan od desetine njih koje sam upoznala u tom malom lokalu u koji smo navracali svakog dana, jedan od njih kojima na prvu ni ime nisam pamtila, koji su bili neko nebitan i prolazan u mojim ocima, mada on i danas tvrdi 'Od dana kad sam te vidio zavolio sam te'. Par kafa i poruka svaku noc u isto vrijeme.
Nista od toga nisam za ozbiljno shvatala, ali svakoj sam se kafi radovala, svaki osmijeh s njim bio je najiskreniji i svaki njegov kompliment bio je poseban.
Sjecam se ruze koju sam dobila istog dana kada je on shvatio koliko sam razocarana u ljubav.
I komentara njegovog najboljeg prijatelja koji je odmah znao o kome se radi iako nije poznavao mene niti znao tebe, ali je prisustvovao jednom od onih nasih susreta pracenih grcevitim zagrljajem.
Svaki dan i svaki korak predjen pored njega svakim trenom je primao veci znacaj.
Meni je duze nego ikad trebalo da shvatim koliko mi se lako uvlaci pod kozu, zaboravila sam kako je to primati nekog novog kao podstanara svoga srca.
Cak i nakon prvog poljupca i blistavog osmijeha trebalo mi je dugo, dugo da priznam da se vec zastalno uselio tu i da nema potrebe da placa stanarinu.
Drhtaji moga tjela kada mi je prvi put rekao da me voli zamjenili su svaki uzdah koji mi se otimao kada bi se tvoje ime pojavilo na mome telefonu.
Osluskivanje otkucaja njegovog srca zaglusilo je sve prazne rijeci koje si ti ikada govorio.
On je postajao sav moj svijet, a ti samo mrlja iz proslosti koja mi je otezavala da ponovo nekome vjerujem.
Srce mi se para kada dopustam da on placa tvoje greske i mucno rusi zidove samoodbrane oko mene koji su zbog tebe podignuti.
Ali jedno je neosporno, volim ga svim svojim bicem, cjelom dusom i tijelom. Vise od svega. Vise nego sto sam tebe ikada.
I nista drugo mi nije bitno.
Image and video hosting by TinyPic